воскресенье, 12 мая 2013 г.

6 kodutoo Allikmaterjalidele viitamine


Esimesel proovisin otsida õppematerial seotud minu düplomitöö seotud kasutades Google Scholar. Seda keskkonna kasutamine on liiga mugav ja lihtne kui teised Google keskonda asju.

Tallinna Ülikooli akadeemilise raamatukogu lehekulje kasutamine oli raskem et disaini ja interfeisi oli aluselt ei ole arusaadav.

Mendeley süsteemis on meeldiv et võib olla sisse logida oma Facebooki abiga. Pärast  liitusin Mendeleys grupiga Creating Digital Learning Resources. Mitte kõik artikleid ma sain leida Mendeley mis ma sain leida Google Scholaris.

Instaleerisin ise  Mendeley Desktop. Asi on väga mugav on võimalik paari klikkidega liisa meelditud artikleid Internetist oma arvutisse.

Kasutades instruktsiooni Hans Põldoja artiklis provisin saada postitusele nelja allikatüübi viited:

   

  Raamat (Book)


Teadusajakirjas ilmunud artikkel (Journal Article)
Forcheri, Paola (2004) Informatics curricula and teaching methods

Source: British Journal of Educational Technology. Vol. 35 Issue 4, p506-506. 1p.

 Konverentsikogumikus ilmunud artikkel (Conference Proceedings
L.V. Zaycev, N.O Prokofjev (2004). Mudelid ja meetodid adaptiivse juhtimise teadmiste. Educational Technology & Society (lk. 265-277).

Veebilehekülg (Web Page
Laanpere, M. (2011). Informaatika didaktika
Loetud aadressil http://www.slideshare.net/martlaa/informaatika-didaktika-3-tunni-kavandamine.



Kasutatud materialid:

Põldoja, H. (2012), APA6 viitamissüsteemi lühikokkuvõte. Loetud aadressil http://www.hanspoldoja.net/apa6/apa6_lyhikokkuvote.pdf

Põldoja, H. & Laanpere, M. (2012). Allikmaterjalidele viitamine. Loetud aadressil http://oppematerjalid.wordpress.com/oppematerjalid/allikmaterjalidele-viitamine/

Комментариев нет:

Отправить комментарий